In 2017 vei putea merge in vacanta cu masina in tren

CFR Calatori anunta ca doreste sa introduca in aceasta vara posibilitatea de a-ti lua masina cu tine in vacanta. Proiectul propus de CFR are in plan destinatia greceasca Salonic pentru anul 2017.

Informatii oficiale

Compania initiaza acest proiect in teste pentru a permite celor care nu vor sa conduca 6 ore sau mai mult catre destinatia de vacanta, dar care au nevoie de automobil odata ajunsi. Desi nu este prima data cand aceasta campanie are loc, in 2008 nu s-a reusit punerea in practica a acestui concept. Iosif Szentes isi propune un termen limita de 1 iunie a acestui an pentru primele teste care vor avea loc cu destinatia Salonic. Pana la acea data cele doua vagoane destinate automobilelor vor fi reparate si revizuite, oferind timp pentru desfasurarea unei campanii de promovare pe tara. Cu toate acestea, compania nu a oferit un cost pentru acest nou tip de serviciu.


Beneficii pentru calatori


Un drum cu automobilul pana in Salonic dureaza aproximativ 11 de ore si necesita un efort considerabil din partea soferilor. Cu trenul, biletul costa circa 100 de euro, dar si durata este mai mare: 20 de ore. Beneficiul principal al unei calatorii in acest mod este un drum mult mai odihnitor, care solicita foarte putin. Compania de trenuri mizeaza pe atractia unui confort sporit si posibilitatii calatoriilor cu masina din Grecia. Chiar daca timpul total de calatorie este mai lung, mobilitatea mai mare si siguranta data de masinile proprii face din acest fel de transport o alegera inteleapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu