De ce este importanta miscarea zilnica

Oamenii sunt construiti pentru a face miscare zilnic, indiferent ce iti spui tu pentru a-ti pastra confortul personal din care nu vrei sa iesi. Daca vrei sa fii fericit si sa ai parte de o sanatate impecabila, este absolut necesar sa faci cel putin 30 de minute miscare in fiecare zi. Citeste orice studiu despre asta si vei afla acelasi lucru de la fiecare. Miscarea conteaza enorm!


Imi pare rau sa vad ca atat de putini oameni ajung sa zaca pe un scaun de birou si o canapea toata ziua, in fiecare zi, fara niciun fel de discernamant in ceea ce priveste propria lor sanatate. Adultii sunt primii care ar trebui sa constientizeze cat de importanta este miscarea si sa devina un exemplu pentru copii si pentru tineri.


Daca am face mai multa miscare, cu siguranta s-ar imbunatati si starea noastra sufleteasca, iar lumea ar fi un loc mai curat si mai plin de energii pozitive. Indiferent de modul in care ni se pare noua ca merg lucrurile, adevarul este unul singur: miscarea conteaza si poate face diferenta in puncte in care nu te astepti!


Incearca sa-ti pastrezi totusi calmul si sa incepi sa faci miscare abia atunci cand te simti cu adevarat pregatit pentru asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu