Marturiile pentru evenimente – amintirile tale si ale prietenilor tai

 Sezonul nuntilor si al botezurilor este in plina desfasurare, chiar daca vara tocmai ce s-a terminat. Stii si tu cat de complicat este sa pregatesti un astfel de eveniment. Daca ai fost chiar tu cel care a organizat o nunta sau un botez stii ca acestea implica foarte multe pregatiri, de la trimiterea invitatiilor, alegerea meniului, aranjarea invitatiilor, alegerea aranjamentelor florale si a marturiilor. Tocmai ce am spus un cuvant foarte important pentru subiectul pe care il voi trata astazi: marturii.
Ce sunt ele, cum le alegi, de cate tipuri sunt si cum au evoluat de-a lungul timpului, inclusiv cele mai ingenioase idei de marturii, dar si locul de unde le poti achizitiona iti vor fi prezentate in continuare.

Ce sunt marturiile?

Marturiile sunt niste mici amintiri pe care mirii sau parintii, in functie de evenimentul la care participi, le ofera invitatilor pentru a le pastra dupa participarea la petrecere. Acestea erau inlocuite in trecut cu florile pe care le purtai in piept, dar care nu mai sunt neaparat la fel de folosite.

De cate tipuri sunt?

Principalele doua tipuri de marturii sunt cele de botez si cele de nunta. Ce difera la ele? Felul in care arata. Atat marturiile de botez, cat si cele de nunta sunt realizate in asa fel incat sa nu poata fi schimbate intre ele. De cele mai multe ori, marturiile pentru botez semnifica mici cosulete roz sau bleu, in functie de sexul bebelusului, care pot avea in interior o mica fotografie sau cateva bomboane.
La baza, si marturiile pentru nunta arata asemanator, dar pot avea anumite detalii ce te vor duce cu gandul la o nunta, cum ar fi gravarea unor elemente grafice reprezentative precum doua verighete pe una dintre fetele marturiei. Si acestea pot avea diverse surprize in interior.

Cum le alegi?

De cele mai multe ori, decizia este foarte simpla. Marturiile le poti alege in functie de felul in care ai amenajat localul in care are loc evenimentul. Nuantele pot fi asemanatoare, sa faca parte din aceeasi paleta de culori sau sa fie chiar complementare. Restul detaliilor sunt subiective si tin de fiecare persoana in parte.

Care sunt cele mai noi trenduri in materie de marturii?

Chiar si in domeniul marturiilor pentru evenimente speciale exista tot felul de trenduri. Printre ele se numara oferirea unor fotografii instantanee realizate cu un aparat foto special, oferirea unor magneti cu o astfel de fotografie, sau chiar mici flori in ghiveci care sa reziste cat mai mult dupa eveniment.

Unde gasesti marturii pentru evenimentul tau?

Daca esti in cautarea unor marturii clasice, care sa se potriveasca perfect cu evenimentul tau, eu te sfatuiesc sa intri pe ribox.ro si sa alegi din gama variata pe care o pun la dispozitie. In plus, daca esti in cautare si de alte astfel de accesorii care sa iti completeze evenimentul, poti sa cumperi cu incredere, asta doar dupa ce ti-ai facut o lista de cumparaturi! Bugetul e foarte riguros impartit in astfel de momente.


Tu ce fel de marturii ai primit pana acum si care te-au impresionat cel mai mult? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu