Program Blog Andres Vera

Acest blog a fost creat din dorinta de a tine oamenii informati cu privire la lucrurile care ne inconjoara si cu care trebuie sa fim la curent. Programul blogului va cuprinde atat subiecte discutate intr-o anumita perioada, cat si articole de interes care consideram ca ii poate interesa pe viitorii nostri cititori.

In primul rand, blogul va incerca sa abordeze orice subiect dintr-o perspectiva proprie, argumentata, care sa deschida portile unei dezbateri sau care sa informeze corect cititorii cu privire la un anumit lucru. Blogul este independent 100% si cat se poate de variat ca teme abordate. Vom evita pe cat posibil subiectele politice, religioase sau de orice alta natura susceptibila de senzibiliza anumite grupuri sociale.

Printre alte teme abordate, vom incerca pe cat posibil sa promovam anumite servicii sau produse in care credem sub forma de informatie bruta pentru cititori. Trimiterile catre alte site-uri vor fi intotdeauna la vedere si fiecare persoana va avea dreptul sa puna la indoiala informatiile care vor aparea pe acest blog. Tocmai din acest motiv, rubrica de comentarii va fi intotdeauna deschisa pentru absolut orice persoana (fara sa fie nevoie de cont pe platforma blogger), iar ele nu vor fi niciodata cenzurate sau ascunse de ochii oricarui cititor.

In final, nu ne ramane decat sa va anuntam si ca tonul folosit in articolele obisnuite nu va fi la fel de sobru ca cel folosit in aceasta introducere. :)

Discutam in urmatoarele posturi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu